Historien

Fra hobby til fuldtid

INVI startede i sin tid under navnet Topflight som et mobildiskotek med intet mindre end 2 brugte pladeafspillere, en splinterny Comadore 64 og salg af lys- og lydudstyr. Hurtigt voksede salg af udstyr til en vigtig del af virksomhedens fokus, og efter at hobbyen blev til fuldtidsbeskæftigelse, skiftede vi i 2006 navn til INVI.

I løbet af de sidste 25 år har vi løst en lang række forskellige opgaver inden for lyd, lys og scener til events, og i dag er pladeafspillerne skiftet ud med det nyeste tekniske udstyr, mens vores højtalere uden problemer kan sparke gang i festen ved koncerter og festivaller.

I dag

Stolt af resultatet

Med 25 år i branchen inden for lyd og lys, arbejder vi med alt fra festivaller til firmafester og topmøder. Vores team på op til 35 erfarne teknikere og hands lever og ånder for deres arbejde – og det kan mærkes når kunderne vender tilbage gang på gang.

I vores arbejde med udlejning og salg af scener, lyd og lys er vi med i hele processen fra idé til budgettering, planlægning, installation og efterfølgende servicering. På den måde sikrer vi at resultatet er i top, så både vi og kunden kan være stolte af resultatet.

Showroom og shop

Vi elsker at vise vores nyeste udstyr og gejl frem!

Det gør vi i vores showroom i Viborg, hvor du har mulighed for at se og teste større og mindre varer, før du lejer eller køber. Her kan du desuden købe mindre musikudstyr som instrumenter, lydudstyr, stropper, ledninger og mikrofoner, og her sælger vi også brugt udstyr til kunder, der gerne vil have kvalitet til en ekstra god pris. Vores personale står selvfølgelig klart med gode råd og vejledning omkring lyd og lys, og der findes ikke mange spørgsmål vi ikke kan finde svar på – men prøv bare…

Vi arbejder efter princippet ”Hvad ikke haves, kan skaffes”. Derfor forhandler vi alle de kendte og mindre kendte mærker i branchen, og vi lægger stor vægt på at kunne levere de produkter som lige præcis du har brug for, med en høj service og kompetent vejledning. Er du på jagt efter noget ganske særligt inden for udstyr til køb og leje, eller vil du vide mere om hvilke mærker vi kan skaffe, kan du kontakte os her.

Vi vil selvfølgelig gerne sikre at dit lyd- og lysudstyr yder maksimalt, når vi sender dig afsted fra vores showroom eller shop. Derfor tilbyder vi servicering, så levetiden på dit udstyr kan vare længst muligt. Læs mere om vores salg og servicering her og se, hvad vi kan gøre for bedst mulig vedligeholdelse af dit udstyr.