Planlægning

Intet slår en fed koncertoplevelse med lækker lyd, god musik og visuelle lækkerier. Inden alt det bliver til virkelighed skal der dog lige være styr på en ting eller to, og her står vi klar med, ekspertise, erfaring og gode råd inden det går løs.

I fællesskab med dig finder vi ud af hvilket udtryk vi skal skabe og hvordan vi når frem et optimalt resultat, hvor både lyd og visuel opbygning er helt i top. Når vi udlejer udstyr til festivaler og koncerter er vi med dig fra idé til færdigt event.

Design

Når setuppet planlægges og designes, skal der blandt andet tages højde for omgivelserne, musiktyper, visuelle effekter og forventet antal deltagere.

Vi arbejder med alt fra koncerter, festivaler og store åbne arrangementer og vi har forståelse for at skabe de fedeste oplevelser hvor lyd, lys og design skaber et sammenhængende og overbevisende event for alle deltagere.

Udførsel

Vi har skabt festival- og koncertoplevelser i mange år, og vi er altid opdateret med kvalitetsudstyr, sikkerhed og kvalificerede medarbejdere. Hos Invi gør vi ikke noget halvt, og vi er derfor med dig fra start til slut, så du kan styre eventet, mens vi håndterer den tekniske del.

Du kan her se eksempler på fede festivaler og events, hvor vi stod for udlejning af udstyret og medfølgende planlægning.

Når vi udlejer udstyr til festivaler og koncerter sikrer vi altid at kvaliteten og sikkerheden er i top. Vi er med dig gennem hele processen og står klar med vejledning og planlægning, så vi kan yde vores bedste for at sikre, at eventoplevelsen bliver en succes for alle involverede.

Står du foran planlægningen af et større udendørs eller indendørs event er du mere end velkommen til at kontakte os her, for at hvordan vi kan hjælpe dig.

CASE: CLUB CULT

no image added yet.

"En ekstra hjælpende hånd i kritiske øjeblikke har altid været at finde"

Niels Pedersen, Viborg Kultur og Idrætsfond
no image added yet.

"Vi kan altid regne med hurtige, stabile og kreative løsninger."

Tina Ladefoged, Viborg F.F.
no image added yet.

"INVI er ekstremt løsningsorienteret med stor fokus på detaljer og sikkerhed"

Henrik Duus, CULT A/S

Er du allerede igang med at planlægge en festival, koncert eller open air arrangement eller overvejer du at gøre det. Så tag os med på rejsen, så vi sammen kan lave det bedst mulige arrangement.