I vores showroom og butik i Viborg, står vi klar med både nyt og brugt lyd- og lysudstyr, som du i de fleste tilfælde har mulighed for at se og teste før du køber. Vores personale har grundigt kendskab til branchen og smider gerne et godt råd og god vejledning med i købet når der handles. Er du i tvivl, om vi ligger inde med det, du står og mangler, kan du kontakte os her.

Salg

Vi sælger lyd- og lysudstyr til både professionelle, virksomheder og amatører, og vi lever efter princippet “Hvad ikke haves, kan skaffes.” Derfor har vi alt fra mindre speciallamper, røgblæsere og scenepodier til højtalersystemer og strømkabler, og vi har et bredt udvalg af forskellige mærker og kategorier.

Der er med andre ord ikke meget, som vi ikke kan skaffe. Er du på jagt efter noget specifikt, kan du enten gå på opdagelse i vores Dry Hireshop, eller du kan kontakte os her.

Installation

Når først varerne er købt, giver vi hellere end gerne en hånd med, når installationen skal udføres.

Vores teknikere ved hvordan udstyret bedst installeres for at fungere optimalt, og vi sparer gerne kunder for både bøvl og udfordringer, ved at tage over når udstyret skal sættes op, monteres og justeres.

Service

Vi vil selvfølgelig gerne sikre at dit udstyr fortsat yder maksimalt, når vi sender dig afsted fra vores showroom eller shop. Derfor tilbyder vi servicering på vores produkter og installationer, så levetiden kan vare længst muligt.

Service kan arrangeres i forbindelse med købet, eller du kan kontakte os her for at høre mere om servicering af dit allerede købte udstyr.

Både når det gælder udlejning og salg er vi med i hele processen fra idé til budgettering, planlægning, installation og efterfølgende service. På den måde sikrer vi, at udstyret yder optimalt – og det plejer kunderne at sætte ganske godt pris på.

Står du foran et projekt der kræver nyt udstyr til lyd og lys kan du forinden kontakte os, og høre om mulighederne for at skabe de helt rette rammer for dit projekt.

Skal vi hjælpe jer med at indrette et diskotek eller bar, opsætte nyt lydsystem i hal eller noget helt tredie, så kontakt os nu og lad os komme med et bud på den optimale løsning.