Den skarpe – LED

Er det lækker grafik og et knivskarpt udtryk du søger, er LED-skærmen en perfekt løsning. Skærmene bruges til koncerter, sportevents, foredrag, reklamespots og firmaevents.

Vi tilbyder alt fra mindre skærme til store modelopbyggede skærme – og som de eneste i Danmark kan vi bygge store skærme til både indendørs og udendørs brug.

Den overskuelige – Projektoren

Skal du skabe overblik til konferencen eller foredraget er en projektor vejen frem. Projektorer kan samtidig bruges til sceneopsætninger og kan med fordel kombineres med LED-skærme ved store events.

Vi har derfor flere størrelser lærreder og projektorer med forskellige ANSI-Lumen (lysstyrke) som passer til enhver lejlighed.

Dit behov

Nu er spørgsmålet selvfølgelig, hvad du står og mangler? Er dit event indendørs eller udendørs, og hvor mange deltagere forventer du? Skal projektor benyttes til præsentationsarbejdet, mens LED-skærme kan bruges ved siden af scenen? Der kan være mange overvejelser at gøre sig, og vi står klar med gode råd inden beslutningen skal tages.

Vi er trods alt eksperten – det er vores opgave at gøre beslutningsprocessen lettere for dig.

En visuel Godbid

Om det koncerten, foredraget eller firmafesten der skal kæles for visuelt, er storskærme som LED-skærme og projektorer altid en god måde at skrue op for udtrykket på.

En skærm er en fed måde at skabe en flot og enkel visuel kommunikation, som er både nyttig og lækker når der skal afholdes events. Kontakt os her, for at høre hvilken løsning der kunne passe til dit behov.

Med projektorer og LED-skærme kan vi skabe løsninger som passer til omgivelserne og størrelsen på eventet. Det handler her om at finde frem til behov, passende skærmformat, og om eventet sker udendørs eller indendørs.

Til koncerter kan et projektorlærred eller storskærm i baggrunden skabe fede effekter, mens skærme ved siden af scenen gør det muligt for koncertgæsterne at komme heeelt tæt på kunstnerne.

Når vi arbejder med opsætning af scener og udstyr, indtænker vi altid omgivelserne i vores opsætning, så eventet spiller bedst muligt i de pågældende rammer. Vi besøger derfor gerne lokationen inden planlægning, så vi kan danne os et indtryk af omgivelserne og skabe det fedeste event.

no image added yet.

"Vi kan altid regne med hurtige, stabile og kreative løsninger."

Tina Ladefoged, Viborg F.F.
no image added yet.

"INVI er ekstremt løsningsorienteret med stor fokus på detaljer og sikkerhed"

Henrik Duus, CULT A/S

Skal du bruge en storskærm til dit næste arrangement eller har du en skæv idé til hvordan du kunne tænke dig at bruge en stor skærm, så lad os lege videre med idéen.