Foredrag

Står du foran planlægningen af et mindre eller større foredrag kan du med fordel kontakte os for at høre mere om udlejning af udstyr i form af projektor, højtalere, mikrofon, skærme og eventuelt scene.

Vi er gerne med under planlægningen og giver desuden en hånd med opsætningen, hvis der er behov for det.

Der kan være en del ting at tage med i overvejelserne inden et foredragsevent, derfor står vi klar til at tage den tekniske del – så kan du fokusere på andre områder og forberedelse inden det går løs.

Konference

Der er stor forskel på størrelser af konferencer, og forberedelserne til de forskellige typer konferencer kan variere meget.

Vi leverer til mindre og større konferenceevents og smider gerne et par gode råd med i købet, når vi udlejer udstyr til konferencerne.

En konference er en ideel måde at skabe en helstøbt oplevelse for de besøgende, derfor står vi klar med forslag til brug af skærme, belysning og lyd, så alle deltagere får en optimal oplevelse.

Udstyr og forberedelse

Når konferencer og foredrag skal planlægges er det en fordel at have kortlagt forventet deltagerantal, pladsbehov til eventet, og hvad du forventer at opnå – er det øget salg, kundepleje, rekruttering eller omtale der er målet under eventet?

Herefter kan du overveje hvilket udstyr der er behov for. Består konferencen af et eller flere oplæg og hvor mange scener, projektorer, skærme og udstyr er der i så fald behov for?

Hos INVI er vi specialister i at skabe en helstøbt oplevelser, og med brug af skærme, lyd og lækker belysning får vi skabt en konferenceoplevelse som er tilpasset dine ønsker og behov.

Der kan være mange grunde til at afholde en konference, men lige meget hvad formålet er, synes vi det er vigtigt at man tænker helhedsoplevelsen og ofte er det de småting der gør arrangementet perfekt. Så udover det udstyr det er et ‘must’, byder vi også gerne ind med det lille ekstra.

Skal du afholde et foredrag, så lad os hjælpe med at teknikken og se til at alt det der bare skal fungere, også fungere. Så den der holder foredraget blot kan fokusere på at holde det bedst mulige foredrag.

no image added yet.

"Vi kan altid regne med hurtige, stabile og kreative løsninger."

Tina Ladefoged, Viborg F.F.

Der er selvfølgelig nogle ting der bare SKAL fungere når man holder konference eller foredrag og alt det skal vi nok sørge for, men vi vil også gerne byde ind med ting som kan løfte oplevelse for gæsten. Så kontakt os nu, så vi kan hjælpe dig hele vejen.