Flere lokationer

Èt er at skabe et overbevisende og fedt event på en enkelt lokation, noget ganske andet er når hele setuppet skal kunne transporteres rundt i hele Danmark hurtigt og effektivt.

Det kræver planlægning, knowhow og erfaring at skabe optimale rammer for en fed tournéoplevelse – og det er heldigvis det, vi brænder for.

Udførsel

Ofte kører tourneer på en stram tidsplan uden plads til forsinkelser og fejl. Derfor skal du som arrangør have fuld tillid til, at holdet bag udlejningen og transporten har styr på deres udstyr, sikkerhed og setup.

Arbejder du med INVI er du sikret et professionelt team, som sikrer at udstyr og opsætning er af højeste kvalitet, og at udstyret yder maksimalt ved hver ny lokation.

Det kan vi selvfølgelig nemt påstå, så for god ordens skyld har vi samlet nogle af vores tournéprojekter her.

Muligheder

Der er ikke mange opgaver, som vi ikke har prøvet før. Derfor tilpasser vi os hurtigt dine ønsker og behov, så vi i fællesskab får stablet en solid tourné på benene.

Om det er koncerter, opvisninger, foredrag eller fester der skal rundt i hele Danmark, står vi klar med et oplagt team, der har både erfaring og ekspertise til at skabe optimale rammer ved hver lokation.

Hos INVI definere vi en tourné som; en række arrangementer der ligger på forskellige lokationer, men gerne skal gerne være så identiske som overhovedet muligt. Det betyder, at man skal være god til at tænke alle lokationer ind allerede i idé fasen, så det endeligt setup kan passe ind på alle stop på tournéen.

Vi elsker de mange spændende udfordringer der omkring en tourné, om det gælder ind eller udland og mange eller få stop. Husk også, at jo før vi kommer med i processen, jo mere sparring kan vi give i forhold til logistik og afvikling.

CASE: CLUB CULT

no image added yet.

"En ekstra hjælpende hånd i kritiske øjeblikke har altid været at finde"

Niels Pedersen, Viborg Kultur og Idrætsfond
no image added yet.

"Vi kan altid regne med hurtige, stabile og kreative løsninger."

Tina Ladefoged, Viborg F.F.
no image added yet.

"INVI er ekstremt løsningsorienteret med stor fokus på detaljer og sikkerhed"

Henrik Duus, CULT A/S

Vi er stærke på logistik og har gennem tiden lært at tænke langt frem og have de forskellige venues i baghovedet. Så vi kan hjælpe dig med planlægningen, så eksekveringen glider let og smertefrit. Vi glæder os til at høre fra dig.