VI VIL HAVE EN NATKLUB! … I ET VANDLAND! – KAN I DET?

Vi elsker en god udfordring! Og det må vi sige, at det var, da CULT kom til os med ideen om et ultimativt event hvor vand og udstyr skulle kombineres for at skabe en fed oplevelse for de deltagende.

Det går sjældent stille for sig når CULT slår dørene op til deres events for gæster og kunder. I 2016 afholdt virksomheden et kæmpe event med fokus på Mere, Større, Vildere.

Festen blev nemlig ikke holdt hvor som helst; lokationen var Lalandia, og da INVI var færdig med forberedelse af omgivelser, belysning og bar-områder var familielandet forvandlet til ultimativ eventzone.

De deltagende kunne derfor opleve at vandland med Ibiza stemning i tråd med deres brand MOKAÏ, feste til fed musik og lækker belysning foran scenen med DJ’s i et univers som repræsenterede deres “frække dreng i klassen” SHAKER, eller nyde afterski drinks fyldt med CULT energi i et snefyldt chill-area. Til vandhundene lokkede tropiske pools i lækre omgivelser med fed belysning, god lyd og friske drinks. En aften proppet med underholdning, hvor hver detalje spillede.

Opgaver som dette vækker vores professionelle nysgerrighed, og vi elsker når vi bevæger os ud i nye opgaver og skal finde frem til anderledes løsninger og forslag.

Fordi vores løsninger altid har 100% fokus på sikkerhed var CULT overbevist om, at vi kunne skabe en optimal eventoplevelse med kombination af vandland og clubfeeling – og at dømme efter festens stemning og de deltagendes feedback var dette lige præcis hvad vi fik skabt!

Kunde: CULT A/S

Lokation: Lalandia Billund

År: 2015

MÆNGDE AF UDSTYR

55%

SVÆRHEDSGRAD

90%

ANTAL MEDARBEJDERE

50%