Forberedelse

Der er nok at spekulere på når det løs på premiereaftenen. Derfor skal scene, udstyr, lyd og lys ikke være årsag til bekymring.

Hos INVI har vi erfaring med opsætninger til både mindre og større teaterforestillinger, musicals og revyer, og vi ved, at de rette omgivelser skaber den bedste oplevelse for både artister og publikum.

Når vi udlejer scener, lyd og lys til forestillinger hjælper vi desuden gerne fra ide til færdig forestilling, så I kan fokusere på jeres talent, mens vi fokuserer på vores.

Design

Det varierer meget hvor omstændigt sceneopsætning og teknik kan være fra teater til musical og sceneshows. Derfor kan det være en god ide at gøre sig klart hvilke behov I har, og hvilke udfordringer I risikerer at løbe ind i.

Hvor stor en scene er der behov for, og hvor meget udstyr skal der være plads til foran og bag scenen? Skal stemningen skabes med belysning, er der brug for skærme, og kunne en projektorbaggrund lette arbejdet med at skabe forskellige kulisser?

Alt dette er overvejelser som kan skabe den fedeste oplevelse for publikum, mens artister, skuespillere og planlæggere kan fokusere på deres styrker.

Udførsel

Når beslutningerne omkring størrelse, budget, udstyr og setup er taget, kan opbygningen og forberedelsen af udstyret begynde.

Her er vi klar til at hjælpe med den tekniske og praktiske opsætning og instruerer gerne i brugen af teknikken så forestillingen kan forløbe glat.

Opsætningen af et teaterstykke, en musical eller en revy er en kreativ proces hvor der er stor fokus på udtrykket og at lyd, lys, skærm og scene er med til at danne rammen om den historie der skal fortælles til publikum.

Den teknik vi idag kan levere giver kæmpe muligheder og det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Specielt er der store muligheder med storskærme som kan hjælpe med at skabe den perfekte scene og gør sceneskift nemmere ind nogensinde før.

no image added yet.

"En ekstra hjælpende hånd i kritiske øjeblikke har altid været at finde"

Niels Pedersen, Viborg Kultur og Idrætsfond

Lad os hjælpe jer med at lave den flotteste forestilling og måske kan vi endda komme med et par inputs eller tre til hvordan teknikken kan hjælpe med at forælle historien. Vi glæder os til at høre fra dig.