Vi husker sikkert alle diskokuglernes storhedstid og de trefarvede diskolys som et fast inventar over dansegulvet ved diverse festarrangementer og natklubber. Sidenhen har teknikken rykket sig, og i dag kan belysning uden besvær forvandle hele firmaets trivielle konferencelokaler til fede eventomgivelser – helt uden brug af diskokugler..

Stemningssættende lys giver eventet et nyk op på oplevelsesfronten, og har du først én gang disket op med logofarvet belysning og lamper, som skyder logo og slogan op på væggen, er det svært ikke at elske belysningsteknikkens mange muligheder. Det rigtige lys sætter mildest talt ganske godt gang i stemningen.

En af grundene til at belysning bliver brugt mere og mere ved events er, at en lampe i dag er meget mere end ‘bare’ en lampe. Med LED-lamper kan lyset tilpasses RGB-farver, så organisationer kan skabe deres helt eget udtryk med tilpassede farver, og med Moving Lights kan der skabes et dynamisk udtryk med bevægelige lamper og lyskegler.

En helstøbt eventoplevelse
En anden fed effekt ved belysning til events og koncerter er, at man med lys og mindre lamper kan understøtte skærmgrafik og sceneshow ved at skabe matchende belysning omkring scenen og rundt blandt publikum, ved indgange osv. Det giver en helstøbt eventoplevelse, hvor gæsternes oplevelse starter allerede i døren. Vores kunder benytter belysning og lamper i forbindelser med koncerter, festivaler, sceneshows, foredrag og konferencer, og vi er altid klar med gode ideer til hvordan lyset kan skræddersys bedst muligt til organisationens visuelle identitet og på den måde skabe de fedeste resultater.

Mulighederne for lysteknik, lamper og nye belysningtyper udvikler sig konstant, og som lysnørder af en vis kaliber holder vi ivrigt øje med de nyeste tendenser, så vi kan levere det nyeste udstyr til vores kunder (og måske blære os en anelse undervejs). Står du med planer om at skrue ekstra op for stemningen ved dit næste event, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os – så finder vi helt sikkert på noget godt sammen. Og skulle der så desuden være behov for en diskokugle og medfølgende lampe, jamen så er vi også klar til at levere sådan én!

Du kan læse vores andre blog posts lige her!