Eventet du husker

Eventoplevelser skal huskes! Det er vores team af erfarne teknikere og hands helt enige i, og de kredser derfor for hver detalje og overlader sjældent ting til tilfældighederne.

Når du efter diverse forberedelser endelig kan byde dine gæster velkommen til eventet, er du derfor ikke i tvivl om at hver detalje, skærm og lampe sidder lige i skabet.

Planlægning

Vi brænder for det, vi laver, og vi leverer ikke halvt. Derfor er vi gerne med dig fra ide til afvikling, så vi sammen kan sikre det bedste resultat i form af perfekt belysning, velplacerede skærme og sprød lyd.

Vi tager del i overvejelserne og planlægningen, og det kan mærkes, når eventet endelig skydes i gang. Vi planlægger opsætning og setup ud fra dine ønsker og ideer, og vi kommunikerer klart gennem hele arbejdet.

Udførsel

Et par velplacerede lamper og kvalitetshøjtalere kan gøre utroligt meget for stemningen. Vi arbejder effektivt og sikkert, og er først tilfredse når hver detalje er på plads.

Vi har øje for udførslen, og vi elsker når effekten af vores arbejde kan både overraske og imponere kunder og deltagere. Men nok snak, se her, hvordan vi på 1 døgn forvandlede et vandland til en natklub.

Tilpasning

Vi arbejder med alt fra foredrag til topmøder og festivaller, og der er ikke meget som kan sætte en stopper for vores nytænkning og tilpasninggrad.

Derfor tager vi fat på både større og mindre opgaver af forskellige typer og begrænser os ikke til kategorier.

Hvert event er unikt. Når vi arbejder med opsætning af scener og udstyr, indtænker vi altid omgivelserne i vores opsætning, så eventet fungerer bedst muligt i de pågældende rammer.

Vi besøger derfor gerne lokationen inden planlægning, så vi sammen med dig kan danne os et indtryk af omgivelserne og skabe et optimalt setup for eventet.

CASE: CLUB CULT

no image added yet.

"En ekstra hjælpende hånd i kritiske øjeblikke har altid været at finde"

Niels Pedersen, Viborg Kultur og Idrætsfond
no image added yet.

"Vi kan altid regne med hurtige, stabile og kreative løsninger."

Tina Ladefoged, Viborg F.F.
no image added yet.

"INVI er ekstremt løsningsorienteret med stor fokus på detaljer og sikkerhed"

Henrik Duus, CULT A/S

Ikke to events er ens og vi elsker at tænke ud af boksen og derved hjælpe dig med at skabe den oplevelse du ønsker. Vi vil meget gerne være med i hele forløbet fra idéfasen til evaluering.