Når du sidder med budgettet for næste sæsons planlagte events, kan det være værd at overveje om organisationen endnu en gang skal leje lyd og lys som sædvanligt, eller om I er nået til et punkt, hvor det vil være smartere og mere økonomisk at købe udstyret eller dele af det, til brug fremover.

Nogle af vores kunder har gjort sig den samme overvejelse, og vi vil gerne hjælpe med når beslutningen skal tages;

Leje af lyd til fester og events
At leje udstyret til events er en enkel og nem måde at få tingene klar uden videre know-how og erfaring. I disse tilfælde kontakter vores kunder os, og vi klarer derefter det praktiske og får højtalere og lydudstyr gjort klar inden eventet. Vores teknikere er enten selv til stede når eventet skydes i gang, eller kundens folk er blevet instrueret i brugen af de forskellige højtalere og teknik. Fordelen ved at leje udstyret er, at vi er med hele vejen, og at der på den måde altid er en ekspert som kan besvare spørgsmål og give en hånd, hvis teknikken driller.

En anden fordel ved at leje lyd og lysudstyr er at udstyret altid er i god stand, serviceret og opdateret – det skal du som kunde ikke selv huske på. Derudover kan det for nogle kunder være en udfordring at finde plads til udstyret, hvis det skal pakkes væk, og de finder det derfor nemmest at leje hele molevitten inden planlagte events.

Køb af lyd og lys udstyr
Benytter organisationen ofte lyd- og lysudstyr eller er det en større løsning som bruges jævnligt, kan det være værd at overveje køb. For nogle kunder som teatre, kirker, spillesteder, skoler, haller og lignende, er det helt naturligt at købe udstyret, da det er en fast del af hverdagen hos disse virksomheder.

Ved køb hos os tilbydes der altid rådgivning, projektering og montering i forbindelse med køb, og efter købet er vedligehold og eventuelle serviceaftaler en mulighed hvis kunden ønsker det. Det er altså værd at overveje hvor ofte udstyret skal benyttes, og tænke over om køb inkl. en serviceaftale i længden vil være billigere end at leje udstyret de par gange, det skal bruge.

Sidder du med overvejelser mellem køb eller leje af lyd og lys til organisationen, og bøvler du med at få taget den endelige belsutning, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan læse vores andre blog posts lige her!