Alle medarbejdere hos INVI har det ligesom økologiske køer på økodagen. Nogen gange går de faktisk så vidt at de også hopper og springer som køerne gør. ;o)For ligesom køerne skal på græs, så skal hele INVI holdet også på græs. Det er dog ikke for at spise og nyde græsset, men derimod for at afvikle alle sommerens udendørs events i form af festivaller, koncerter, open air arrangementer og alle de andre ting der sker i det danske sommerland. Og største delen af disse arrangementer bliver afholdt på græs og derfor siger man i branchen, at vi skal på græs.

For vores vedkommende byder det på rigtigt mange opgaver og blot for at nævne nogen af dem så er det f.eks. Horsens State Prison Motorcycle Festival, Skive Festival, Vejen Open Air, VIG FestivalTange Sø Folk Festival, Herning Rocker og mange mange flere.

Hvorfor er det så, så fedt at “komme på græs”?
Der er altid en helt speciel stemning til sommerens arrangementer og vi får lov til at arbejde på nogle helt fantastiske lokationer rundt om i landet. Derudover er det oftest nogle ret store produktioner, hvilket betyder vi er et stort team afsted og vi får virkelig lov til at performe og vise vores bedste.

Det meste af sommersæsonen bliver planlagt henover vinteren og det stiller store krav til logistik og mandskab, da der sker mange ting på meget kort tid. Det er derfor også altid lidt spænding på når sæsonen går igang og det er skønt at mærke når det hele går op i en højere enhed og når vi formår at gøre vores samarbejdspartnere tilfredse og at vi sammen giver gæsterne oplevelser de sent vil glemme.

Du kan nå det endnu
Skulle du have et arrangement i løbet af sommeren, så er det ikke for sent. Vi står altid klar til at hjælpe og vi er overbevist om, at vi også kan hjælpe dig med at lave et super arrangement for både dig og dine gæster. Så hold dig ikke tilbage, kontakt os nu og lad os hjælpe dig med sparring, planlægning, afvikling og evaluering.

Du kan læse vores andre blog posts lige her!