Sommeren er over os med alt hvad der hører med af kolde fadøl, strandture, grillaftener og dårligt timet regnvejr. For os er sommeren lig med travlhed, arbejde og spændende projekter – og det ser vi frem til, hver gang de første lune forårsdage sniger sig gennem skyerne.

Sommeren er tidspunkt for festivaler, udendørs koncerter og ikke mindst tourneer, og disse store projekter er spændende og hårdt arbejde, der år efter år understreger, at vi er ret glade for det vi laver.

I årenes løb er det blevet til flere sjove tournéprojekter, blandt andet Vild med Dans, som turede Danmark rundt med flere af deltagerne og de to oplagte værter. Udfordringen ved denne tourné var at bringe Vild med dans-studiet “med på tour” med den helt rette stemning. Det kunne vi, efter et par lange uger, med god samvittighed sige var lykkedes – og så var der plads i kalenderen til et par enkelte fridage inden næste projekt skulle skydes i gang 🙂

Tidsplan, tidsplan, tidsplan!
Især tourneer kræver at alle på holdet yder deres bedste, og at alt er planlagt ned til sidste detalje. Tidsplanen for tourneer er nemlig oftest ekstremt stram, når man kører fra den ene ende af Danmark til den anden med bilerne fulde af udstyr, som skal sættes op perfekt ved hver lokation og efterfølgende pilles ned uden forsinkelser. Det skaber en meget lille fejlmargin i forhold til transporttid og opsætning, og alle er derfor opsatte på at yde deres bedste. Det er heldigvis det vi brænder for, og vi er altid klar når nuværende eller nye kunder smider et spændende tournéprojekt på bordet.

Du kan læse vores andre blog posts lige her!